R.Haan Gezondzorg Therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut

Home. 

Wanneer ga je naar een gezondzorg therapeut?

Een gezondzorg therapeut gebruikt  het zelfhelend vermogen van mensen voor het behoud en herstel van je gezondheid. Bij veel lichamelijke en psychische klachten kan een gezondzorg therapeut je helpen. Een depressie, angsten, pijn, vermoeidheid of het moedeloze gevoel dat je niet ten volle kunt leven. Een therapeut neemt de tijd voor je, bekijkt je klachten in een groter verband en werkt samen met jou aan je gezondheid. Ook als je last hebt van fysieke klachten zoals chronische rugklachten of hoofdpijn, kan therapie veel voor je betekenen. Deze therapie vervangt geen bezoek aan een arts of ander medisch handelen.

De therapeut kijkt nooit alleen naar de symptomen, maar probeert de oorzaak van je klachten op te sporen en die aan te pakken. Hoe is de klacht ontstaan? Onder welke omstandigheden zijn de problemen zo groot geworden? Wat wil je veranderen in je manier van leven? Als je niet alleen rationeel begrijpt waarom je een bepaalde klacht hebt, maar het gevoelsmatig ervaart, ben je heel ver op weg in je genezing.

De werkwijze is er een die per persoon verschilt.. Er wordt samen met u een doel gesteld en er wordt gekeken op welke manier dit doel het beste bereikt kan worden.  Kijk voor meer info op deze site.

Voor vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.


 

 

 


 

 

2123